Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Neljä viikkoa

  
Korppu leikkimässä
 Eilen pennut täyttivät neljä viikkoa. Merkkipäivän kunniaksi ne saivat muuttaa väljempiin tiloihin eli väsäsin niille häkin. Olin siis ostanut pentuhäkin Mellille, kun se tuli meille pienenä ja aikansa se toimi silläkin. Nyt näille pennuille tuli paljon enemmän tilaa liikkua ja leikkiä. Toisessa päässä on peti ja toisessa sanomalehtipaperia. Ensin jotkut pennuista ujostelivat uusia tiloja kovasti, mutta toiset taas lähes juoksentelivat ympäriinsä innoissaan. Kun Melli oli käynyt hoitamassa ja imettämässä lapsiaan uudessa kodissakin, kaikki rauhoittuivat ja rupesivat nukkumaan. Tänään meno on välillä villimpää ja leikit alkavat näyttää rajummilta. Alakynteen jäänyt saattaa kiljua terävien hampaiden pinteessä... Välillä pennut nukkuvat niin viattoman näköisinä. Kyllä ne osaavat jo käyttää hampaitaan ja purevat kovasti, jos antaa, samoin nuolevat kaikkea. Muuten, varsinkin Mio on varsinainen pusukoira, se nuolee innokkaasti jos vain pääsee kasvojen tai käsien lähelle.

Pentujen painot olivat neljän viikon ikäisinä seuraavanlaiset: Pampula 1426g, Ronja 1613g, Korppu 1672g, Tuikku 1607g ja Mio 1300g.

Mio ihmettelemässä


Ronja kellimässä





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti