Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







maanantai 23. toukokuuta 2011

Kun laatikko ei riitä...

Korppu osaa seisoa jo näin kauniisti! Ikää tässä päivää vaille neljä viikkoa.

Mio osaa myös!

Otsikko viittaa nyt siihen, että laatikko alkaa olla ahdas, ja varsinkin matala. Tänään sieltä ovat tulleet pois jo Pampula, Tuikku ja Korppu. On ryhdyttävä reviirin laajentamispuuhiin heti huomenna! Mellille aikoinaan ostettu pentuaitaus on varmaankin vielä kunnossa, se pitää koota ja laittaa pennuille joku matalampi peti. Toivottavasti pienet vielä yön yli kestävät laatikossa eivätkä eksy liian kauas muiden luota.
Eilen ja tänään on käynyt pennunkatsojia. Toivoisin kovasti, että kaikki pennut saisivat hyvän kodin, perheen jossa niitä rakastetaan. Tähän mennessä on vasta kaksi pentua varattu ja paria on vähän kyselty. Mietin vielä, mihin lehteen tai palstalle laittaisin ilmoituksen pennuista. Miten kohtaisivat mahdolliset gööttipennun haluajat ja tällainen kasvattaja, joka ei vielä ole tunnettu "piireissä"? Olisihan se hauskaa pitää kaikki pennut itsellä, mutta siinä ei ole tietenkään mitään mieltä. Aika ei vaan riittäisi kaikille. Jokainen pentu ansaitsee ihan omat ihmiset :)
Ulkona sataa vettä... Odotan sopivaa päivää viedä pentuja vähän haistelemaan ulkoilmaa. Silloin pitäisi olla lämmin päivä ja auringon pitäisi paistaa lempeästi eikä saisi tuulla liikaa. Avara maailma saattaa alussa pelottaa pikkuisia, mutta pikkuhiljaa siihenkin voisi alkaa tutustua!
Pampulalta pääsi tänään jo melkein haukahdus, kova ääni jota se itsekin säikähti. Tähän mennessä on kuulunut jo vinguntaa, natinaa, murinaa ja melkein-ulvontaa, mutta haukkuminen on uutta.

Tuikku

Leikkimistä, painimista, kellimistä...

Mutta suurin osa ajasta kuitenkin nukutaan

Pieni mustikkasilmä Ronja, ikää tässä 3,5 viikkoa

Ronja, Korppu, Tuikku ja Pampula rivissä ( ikä 3 viikkoa 3 päivää)

Tuikku, Korppu ja Ronja ( 3vk 3 pv)

Pampula kurkistaa reunan yli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti