Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Hei kaikille!

Melli synnytti toiset pentunsa lopulta 26.4.2011, jolloin astutuksesta oli kulunut 64 vrk ja minä olin lähes hermoraunio odotuksen jännityksen takia... Pääsiäinen elettiin jo "joko nyt" -tunnelmissa, kun oireita näkyi paljon eikä voinut tietää, milloin h-hetken aika oli. Maanantaina Melli oli jo hyvin levoton, seuraava yö oli vaikea, tuskin nukuimme kumpikaan. Tiistaina olin lähellä soittaa Irikselle ja kysyä neuvoja, mutta sitten sikiövedet tulvahtivat tuvan matolle ja se oli sitten menoa.

Kannoin Mellin pentulaatikkoon ja ensimmäinen vauveli, töpöhäntäinen tyttö, syntyi klo 10.41. Sen syntymäpaino oli 277g. Toista odotellessa Melli hoivaili esimerkillisesti ainokaistaan ja se tulikin hyvin nuoltua ja imetyskin alkoi mallikkaasti. Toinen pentu syntyi klo 11.44 ja se oli taas töpöhäntäinen narttu, hieman tummempi väriltään kuin ensimmäinen, syntymäpaino oli 245g. Kolmas oli uros ja sillä olikin pitkä häntä. Se syntyi klo 12.15 ja painoi 258g. Neljäs oli taas tyttö ja tällä kertaa pitkähäntäinen. Paino oli 274g ja syntymäaika klo 12.32. Tässä vaiheessa tilanne näytti rauhoittuneen ja ilmoittelin jo pennuista muutamille tutuille. Yllättäin kuitenkin klo 13.21 syntyi vielä pahnanpohjimmainen, pieni töpöhäntäinen uros, jonka paino oli 178g. Se oli kuitenkin virkeä ja pyrki imemään maitoa muiden vierelle. Niin oli koko pentue valmis, viisi pentua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti