Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







tiistai 17. toukokuuta 2011

Kolme viikkoa

Ronja 3vk
 Kolme viikkoa on mennyt kuin siivillä. Pennut kävelevät, leikkivät jo vähän, yksi on tullut laatikon reunan yli (Pampula), ne heiluttavat häntää ja murisevat, vinkuvat ja nuolevat. Alkavat siis muistuttaa ihan oikeita koiria! Otettiin kuvia pennuista tänään, tarkoituksena oli saada seisomakuvat kaikista, mutta pennut olivat eri mieltä. Ne halusivat vain maata, sillä niitä pelotti olla yksin lattialla, seisominen ryhdikkäästi ei taida vielä tuon ikäiseltä kovin hyvin luonnistua. Ehkä viikon päästä sitten. Jotkut kävelivät matalana ja varovasti maton päällä, paljaalla lattialla niiden tassut luistivat eikä kulkeminen onnistunut.
Kävin tänään lemmikkitarvikeliikkeessä sormeilemassa pieniä kaulapantoja ja leluja. Ostin pienen narulelun ja pari matalaa ruokakuppia. Kaulapannat jäivät vielä odottelemaan kauppaan, ehkä ensi kerralla sitten. Lelu osoittautui kotona aivan liian suureksi pennuille, eivätkä ne varmaan vielä ymmärrä leluista mitään. Melli sen sijaan olisi halunnut heti pureskella sitä. Ruokakupit ostin tietysti siksi, että pitää ruveta suunnittelemaan tosissaan lisäruoan antamista. Lähipäivinä se alkaa. Samalla pitäisi antaa matokuuri pennuille ja emolle.

Tuikku 3vk

Pampula 3vk

Korppu 3vk

Mio 3vk

Tuikku haukottelee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti