Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







tiistai 14. kesäkuuta 2011

Seitsemän viikkoa

Iso poika Korppu

Pampula kellii

Mio ja Pampula

Mio-poika

Seitsemän viikkoa hurahtanut tuosta vaan. Pennut ovat jo niin isoja, että ne voisi periaatteessa luovuttaa uusiin koteihin jo nyt... en halua... Mutta pakko se on uskoa, että ne ovat valmiita. Välillä vietän laatuaikaa yhden pennun kanssa kerrallaan ja kävellään ulkona isojen koirien kanssa ilman sisaruksia. Silloin pennuista huomaa, että ne ovat uteliaita kaikkea kohtaan, ne seuraavat perässä ja ottavat mallia isommista. Ne ovat siis valmiita kohtaamaan uusia ympyröitä ja uusia asioita ja ihmisiä. Kaikki ovat reippaita ja rohkeita, mutta pieniä eroja toki löytyy.
Kaulapantojen kanssa on harjoiteltu tällä viikolla joka päivä ja se sujuu ihan hyvin. Rapsuttelu on tietysti  normaalia, mutta osaavat pennut jo nukkuakin pantojen kanssa. On hyvä, että kaulapantoihin tottuu jo ennen uusiin koteihin lähtöä, onpahan sitten helpompaa kun "tosi" on kyseessä. Melli ei ollut tottunut pantaan, kun se tuli meille. Ensimmäisillä kerroilla se rupesi kiljumaan, kun kaulapanta laitettiin sen kaulaan...

Korppu nukkumassa

Pampulan unikuva

Vasemmalta Pampula, Ronja, Tuikku, Mio ja Korppu, ikää tässä kuusi viikkoa ja viisi päivää

Melli ja Ronja

Ronja

Pampula ja Tuikku katsovat kameraan päin

Emon vieressä nukkumassa Korppu, Pampula ja Tuikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti