Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kuusi viikkoa

Mio nukkumassa

Melli lepäilee pentujen kanssa

Niinpä, huolettomat pentupäivät jatkuvat vielä. Mutta luovutusikä lähestyy, enää kaksi viikkoa siihen, kun pennut täyttävät kahdeksan viikkoa. Eli tänään ne ovat tasan kuusi viikkoa! Aika ihana ikä. Pennut osaavat jo kaikenlaisia koirien juttuja. Ne haukkuvat ja murisevat, vinkuvat ja ulvovat, leikkivät, painivat, purevat ja nukkuvat välillä hyvin sikeästi. Unissaan ne saattavat juosta ja vingahdella, mitähän unta näkevätkään. Niillä on kyllä tosi terävät hampaat, joita kokeillaan kaikkeen. Ei mikään ihme, että Melli ja Pami välillä hermostuvat ja murahtavat pennuille, jotka haluavat vain purra ja leikkiä. Melli imettää pentuja vielä useitakin kertoja päivässä, mutta maitoa ei varmaan kerrallaan tule paljon. Pennut saavat omaa ruokaa neljä tai viisi kertaa päivässä ja maito on vain pientä herkkua siinä välissä.

Ronja

Pampula

Pennuista enää Pampula on vailla kotia, muut ovat varattuja ja lähtevät omiin koteihinsa aikanaan. Mistähän Pampulalle löydettäisiin hyvä koti ja oma perhe?

Korppu

Mio

Pampula esittelyssä

Tuikku leikkii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti