Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







lauantai 18. kesäkuuta 2011

Bye bye baby...

Tuikku 7vk4pv

Tuikku juoksee

Vasemmalta Ronja, Mio, Tuikku, Pampula ja Korppu

Nyt se päivä saapui... Ensimmäinen pentu lähti uuteen kotiin. Tuikun uusi koti on Karttulassa, joten ensimmäisenä sillä oli edessään pitkä automatka. Minulla kasvattajana on yhtäaikaa iloinen ja surullinen olo, vähän niinkuin silloin kun lapset muuttavat pois kotoa. Olen todella iloinen, kun jokainen pentu (toivottavasti myös Pampula) saa hyvän ja rakastavan kodin, ja niinkuin lasten kohdallakin, toivon että ne pärjäävät maailmalla. Ja samalla surullinen, koska tämä aika pentujen kanssa on vierähtänyt niin nopeasti. Olenko osannut nauttia tästä ajasta täysillä? Olen ainakin yrittänyt :) Tiedän kyllä, etten mitenkään voisi pitää kaikkia viittä pentua itselläni... Nyt pitää laskea vain neljään, kun etsii katseellaan pentuja. Ulkona varsinkin, kun pennut juoksentelevat riemuissaan sinne tänne, on "pidettävä lukua". Pian luku taas vähenee. Onneksi kaikki pennut eivät lähde kerralla, niin tähän ehtii tottua. Korppu lähtee huomenna, mutta Mio ja Ronja ovat vielä juhannuksen yli meidän ilonamme. Ja tietysti Pampula, joka yhä etsii omaa kotia ja perhettä itselleen...

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. On kumma tunne, haikea ja iloinen... Mutta se kuuluu kasvattajan osaan... Miten ihmeessä kukaan ei ole varannut Pampulaa, sehän on pentueen paremmasta päästä!!!??? Mitäs jos se jääkin teille?? ;)

    VastaaPoista