Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







tiistai 21. kesäkuuta 2011

Kahdeksan viikkoa

Melli pentujen kera (Korppu ja Ronja näkyvissä kokonaan, Mion häntä)

Korppu

Korppu, Ronja ja Pampula leikkimässä Mellin kanssa

Mio

Pampula

Tuikku

Tuikku

Pennut ovat tänään tasan kahdeksan viikkoa vanhoja ja kotona on vielä kolme jäljellä. Lauantaina lähti Tuikku kohti uusia seikkailuja, sen koti on nyt Karttulassa. Olen saanut viestejä, joissa kerrotaan sillä menevän hyvin. Se on saanut uuden nimenkin, se on nyt Hippu :)   Yllä olevissa kuvissa se esiintyy vielä, koska ne on otettu ennen sen lähtöä. Sunnuntaina oli vuorossa Korppu, jonka maailmanvalloitus saattoi alkaa ja uusi koti Kuopiossa odotti. Punnitsin Korpun ennen sen lähtöä ja sen paino oli jo hiukan yli neljä kiloa! Iso poika! Reippaasti se lähti uusien omistajien matkaan ja haikeudella vain jäin vilkuttamaan...

Korppu ja Pami

Pampula juoksemassa

Ronja

Pamin kanssa Mio ja Pampula
 Kotona on siis vielä kolme töpöhäntäistä pentua. Kyllä niistäkin ääntä lähtee ja osaavat sotkea paikat ihan kuin ennenkin. Voi olla, että kun ne koko ajan kasvavat ja kehittyvät, oppivat uusia asioita ja ovat pohjattoman uteliaita, ne korvaavat äkkiä kahden pennun lähdön jättämän aukon ja saavat yhdessä aikaan vielä enemmän... Pennut ovat aina lähdössä ulos, kun isotkin koirat lähtevät ja reippaina ne osaavat kulkea jo rappusissakin. Tai no paitsi Pampula, jota pikkuisen pelottaa vielä. Se kulkee sitten sylissä. Ulkona se on kuitenkin yhtä reipas kuin muutkin. Aitauksessa yritän pitää pentuja päivittäin, mutta siellä ne eivät niin hyvin viihdy, yksinään ainakaan. Jos niiden seurana jaksaa vain olla, niillä on siellä hauskaa.

Ronja

Kaikki pennut vielä kotona ja saman ruokakupin ääressä

Korppu miettii, voisiko hypätä...

Korppu trampoliinilla :)

Pampula ja Ronja

Mio juoksemassa

Pampula kahdeksan viikkoa

Riehuntaa! Pampula, Ronja ja Mio

2 kommenttia:

  1. Aahh, niin ihania valokuvia! Ja hyvännäköisiä pentuja! Olipas Korppu painava, mutta tämän rotuiset ovat ilmeisesti hiukan painavempia kuin havaneesit? Fia painoi 9 viikkoisena 1800 grammaa... Nyt se painaa kuuden kuukauden ikäisenä 4,7 kiloa. Kivaa että kaikille vauvoillesi on kodit katsottuna! :)

    VastaaPoista
  2. William Hill Betting Locations | Mapyro
    Find หารายได้เสริม William 토토 Hill deccasino sports betting locations in Maryland, West 메이피로출장마사지 Virginia, Indiana, Pennsylvania, South Dakota, West Virginia and kadangpintar more. BetRivers.com.

    VastaaPoista