Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää Juhannusta!

Pampula

Hyvää Juhannusta vaan kaikille! Tänään on juhannusaatto ja ilma on vähän pilvinen ja tuulinen, osittain sateinenkin, mutta ei se mitään. Keskikesän juhla. Mutta tänä aamupäivänä lähti vuorostaan Pampula reissuun kohti uutta kotiaan Kirkkonummella. Meille jäi siis vielä Mio ja Ronja. Pampulalla on onneksi toinen göötti kaverinaan, ei tarvitse äkkiä olla ihan yksin. Osaavatkohan koirat laskea? Ymmärtääköhän Melli, että lapset ovat vähentyneet? Ei se näytä kuitenkaan surulliselta, ehkä sekin tietää, että näin kuuluu ollakin. Pentujen kanssa tässä vielä elellään normaalia elämää, siinä ne pyörivät jaloissa ja osallistuvat kaikkeen toimintaan. Pitäisiköhän niille näyttää juhannuskokko tänä iltana?

2 kommenttia:

  1. No saivatko pentuset nähdä juhannuskokon? Vai olivatko ne jo unimatin mailla siihen aikaan? Nauti täysin rinnoin tästä viimeisestä ajasta pentujen kanssa! :)

    VastaaPoista
  2. En sitten vienyt niitä kokolle. Ne nukkuivat, kun olin lähdössä. Mutta olisihan niitä voinut se pelottaakin, oli sen verran iso kokko :)

    VastaaPoista