Tässä blogissa seurataan Mellin eli Aspenhill Kamomillin pentujen elämää ja kehitystä pentulaatikosta maailmalle kuvien ja pikkutarinoiden muodossa.







tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lainaa vain

Tassut kohti seikkailuja :)

Ronja 9vk


Lainaa vain, lainaa vain, oi pienokaiset, olitte lainaa mulle hetken vain...
Tänään pääsi viimeinenkin pentu uuteen kotiin, kun Ronja lähti pitkälle matkalle kohti Tammisaarta. Siellä sitä odotteli toinen göötti, joten sen ei tarvitse olla yksin. Hienoa, että kaikki pennut ovat saaneet niin mukavantuntuiset kodit! Kasvattajana voin olla tosi tyytyväinen. Mutta kylläpä tuli tyhjä ja surullinen olo, viimeisen pennun lähtiessä tuli itku... Olen niin kovasti rakastanut niitä! Melli on ollut esimerkillisen hyvä äiti lapsilleen, se on siivonnut jälkiä, hoivannut, leikkinyt, syöttänyt ja komentanut sopivasti, minulle on sitten jäänyt vähemmän tehtävää. Viimeiset päivät on ollut mukavaa vaellella pentujen kanssa pitkin pihaa, kun niillä on ollut niin hauskaa tutustua ihmeelliseen maailmaan. Nyt niiden pentupäivät jatkuvat muualla. Kokemuksena tämä kaikki on ollut ihan mahtavaa, ihanaa ja ikimuistoista. Toivottavasti saan vielä uudestaankin kokea samaa. Jospa Melli saisi vielä yhdet pennut jossain vaiheessa, ja Hippu sitten aikanaan myös, sillä se on sijoituksessa.
Pennut ovat saaneet uusissa kodeissaan siis uudet kutsumanimet. Tuikku on Hippu, Korpusta tuli Roope, Pampula on Mette, Mio on Topi ja Ronja-pupunen on nyt Scilla. Mukavia nimiä kaikki. Toivon jokaiselle pennulle ihania pentupäiviä uusissa kodeissaan ja omistajille onnea ja iloa pentujen kanssa. Nauttikaa yhteisistä hetkistänne!

3 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjoitettu lämminhenkinen blogi suloisen pentueen ensiaskelista ja touhukkaista päivistä synnyinkodissaan :)

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän että olosi on haikea... ja samalla iloinen koska sehän on itse kasvatuksen sydän; löytää pennuille OMAT ihanat rakastavat kodit! :)

    VastaaPoista
  3. Juuri niin, surullinen ja iloinen samalla kertaa. Ja nyt kun pari päivää on kulunut, kaikki näyttää valoisalta ja odottelen vain kuulumisia, toivottavasti hyviä, kasvateistani!

    VastaaPoista